Post by subbirenamatt on Mar 7, 2022 11:34:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди нескінченні всі ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Join Clash 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው chll
Hangout join mp3. Впевнено я з тобою гуляла скачати ... Clash of clans трейлери завантажити. Мультик час пригод 3 сезон. ... 3d моделі сумки завантажити.
Оновлення додало більше реклами та псує справді хорошу та веселу гру. Якби гра позбулася звичайної реклами і робила рекламу лише тоді, коли вам потрібно більше монет, то вона була б принаймні в 3 рази успішнішою і все одно заробляла б купу грошей. Це останнє оновлення зіпсувало його і могло змусити мене видалити. Станом на червень 2021 року видалена, гра нудна й повторювана, немає нових великих оновлень, які б допомагали оновлювати її
Join Clash 3D Spillehall qfr
Ця гра весела і вбиває час. У мене багато пропозицій. Було б круто, якби ви додали зброю, наприклад мечі, сокири баронів тощо. І в кінці замість того, щоб зламати двері, був би гарматний візок, який відчинив би двері замку. Два різних режими для атаки та інший режим для захисту. А також ви повинні додати різні типи зброї та речі, які ви можете використовувати для захисту свого форту, наприклад, міномети, щоб бомбити ваших ворогів, траншеї, і ви навіть можете відправити деяких людей.
Гра класна тільки коли хочеться відпочити та пограти в щось інше завжди вискакує цю рекламу ще на російському👿👿👿👿👿
Справді крута ідея. Спочатку цікаво грати. Досить швидко набридає і повторюється. Найбільша проблема в тому, що реклами більше, ніж у будь-якій грі, яку я коли-небудь бачив. На рекламу витрачається втричі більше часу, ніж на гру. «Безкоштовний» коштує, але це смішно.
Гра повністю завантажена рекламою, але більшості можна уникнути, граючи в гру офлайн. Я розумію, що розробники повинні заробляти гроші, але вони повинні створити гру, а не просто рекламну ферму. Ігровий процес виглядає цікавим, але в ньому немає буквально ніякої складності – через п’ять хвилин ви пережили всю гру. Важко оцінити це вище, ніж одну зірку, поки все не зміниться. Гравці не дурні, не ставтеся до нас так, як ми є!!
Це досить хороша гра, але те, що заважає мені насолоджуватися нею, так це кількість реклами, оновлень і рейдів, які змушують вас дивитися рекламу, і коли ви розблокуєте косметичний предмет, ви ПОВИННІ подивитися рекламу, щоб розблокувати його, або ви програєте твій шанс. Відчувається, що більше часу витрачається на перегляд реклами, ніж на саму гру.
У гру неможливо грати через рекламу.
якщо ВИ НЕ ХОЧЕТЕ БАЧИТИ ОГОЛОШЕННЯ. ВИМКНЮЙТЕ МОБІЛЬНІ ДАНІ АБО WIFI. використовуйте його OFFLINE . тоді ви можете постійно грати. хоча якщо ви хочете отримати додаткові винагороди, вам доведеться дивитися рекламу та підключатися до мережі. k зроблено. сподіваюся, що це допоможе.
Ця гра легка. Цю гру дуже важко програти. В одній рекламі було сказано складніше, ніж ви думаєте, але це не так. Я граю в це деякий час, і це не стало важчим. Ця гра хороша, але мені не дуже подобається.
Tuning Club Online מירוצים fhuj
Буквально кожні 5 секунд гра переривається рекламою. Ця гра – це крутий трюк із залученням грошей. Довелося видалити забагато реклами. 😢
Сама гра може бути цікавою, проте реклама робить її непридатною. Щоб отримати подарунок, потрібно почекати 30 секунд, щоб отримати подарунок, а потім почекати ще 30 секунд, щоб отримати подарунок. Ви більше переглядаєте рекламу, ніж граєте... це теж не перебільшення. Хочете витратити свій день на перегляд реклами? Тоді неодмінно отримайте цю гру. Можливо, змінити назву на "реклама з випадковими зіткненнями 3d"? Було б чесніше.
Концепція дивна. Я завантажив це лише через рекламу. В ігровому процесі все по-іншому. Це легко набридає, а анімація посередня. Фон нудний, а гра дуже проста. І на ньому регулярно з’являється реклама. Я думав, що це буде весело, але це не те, що я очікував. Для мене гра посередня. Я б не рекомендував це, але якщо ви хочете грати, це нормально.
Тільки скачала цю гру, й уже в захваті!🙂😘
Join Clash 3D આર્કેડ gto
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЗОВНІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Завантажено, тому що це виглядало весело, грали на рівні, отримали рекламу, оновили навички, отримали іншу рекламу. Видалено! Ніхто не має часу сидіти цілий день і дивитися рекламу, один після рівня – це добре, але не після всього, що ви робите!
Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу
Хороша проста весела гра, яка скорочує час, – це все, що я очікував. Загалом, це те, що я отримав, на жаль, коли більшу частину часу витрачаєте на перегляд реклами, це втрачає задоволення. Перш ніж ви скажете: «Ось як ми заробляємо гроші, щоб продовжувати оновлювати гру та залишати її безкоштовною»... Сміття! Коли я завершую рівень і бачу можливість збільшити свій виграш за допомогою перегляду реклами, я приймаю це. Однак коли я вирішу цього не робити, я все одно змушений дивитися рекламу, яка є сміттям 👎
Цікава, вбити час, але реклама після кожного рівня, це занадто
Зробіть оновлення
Join Clash 3D Arcade zxrn
Для цього не потрібні навички, «важчі» рівні – це рівні, які очікують, що ви переграєте їх, поки бос не впаде, оскільки неможливо знизити його здоров’я за допомогою того, що вони дають вам за один раз, тоді здоров’я, яке вони втратили, не відновиться. Це не ускладнює рівень, якщо все, що вам потрібно зробити, це переграти його через недостатню кількість людей. Деякі рівні ви можете пройти, не переміщаючи персонажа взагалі. Також перевантаження рекламою.
Жахлива реклама базової гри. Основна ідея крута, і це чудова гра, яка просто вбиває час. Але часто в кожній грі є понад 3 оголошення, які неможливо пропустити. Навіть продовження часто викликає показ реклами. Далеко не дратує, щоб мати справу, і, зрештою, не настільки захоплююче та не настільки захоплююче, щоб платити за...
Join Clash 3D Arcade ybe
дуже багато реклами
Ви дурні в рекламі, тому здається важко виграти, коли це так, просто розриваючи шматок паперу. Зробіть чесну рекламу, брехня про це лише дає зрозуміти, що це НЕ НАСТУПНА ГРА. чесність може підвести вас далі, ніж ви зараз... 3 зірки, тому що це все ще ОК ГРА.. без образи, я просто чесна . ПРОДОВЖУЙТЕ ТАКОЖ 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Хочиться, щоб рівень, якщо не пройшов теж самий був. Відовище, але бістро наскучило.
Клллллааааасссс
дійсно gud гра для проходження часу та більше задоволення Мені подобається ця гра
У цій грі, коли вони виграли королівство, вони можуть зняти прапор різних країн, вони також зняти прапор моєї країни, тому я можу видалити цю гру
Це правда, що гра хороша, але через деякий час стає трохи нудною. Це добре, щоб вбити час на деякий час, але я б не вважав за краще грати в нього. Мені нічого особливого не підказує грати в цю гру. Я маю на увазі... ніякої залежності люди зазвичай не отримують, граючи в певну гру. Коротше кажучи, гра хороша для того, щоб вбити час на ЧИСЬ, і вона буде видалена пізніше. До речі, гра в автономному режимі.
Цю гру треба назвати кіотеатр для реклами. Так я розусю, що реклама має бути. Але не так багато...
Суть гри в перегляді реклами
Сплативши 2,78 євро за цю гру, ви отримаєте нульову суму, і це справді чудово. Сама гра дивна, ви граєте приблизно 10-15 секунд, а потім витрачаєте 5-10 секунд з однаковим закінченням будь-якого рівня, і я все ще отримую пропозицію переглянути додавання для примноження моїх монет, і я повинен почекати, заплативши кілька секунд, поки я не отримаю кнопка продовжити... тому я проводжу більше часу між рівнями, ніж на самих рівнях, граючи.
Оголошення!!! Так багато реклами! Нещодавнє оновлення додало цікаві функції, які роблять гру більш приємною, але реклама її вбиває. Реклама після КОЖНОГО раунду більш ніж надмірна. Гра також змушує вас битися з одним і тим же замком кілька разів тупим способом. Стільки разів ви отримуєте велику армію, щоб втратити буквально половину через блок, що сидить посередині прямо в кінці. За все чудове, що вони додали, вони відібрали трохи більше, лінуючись і роблячи це замість того, щоб просто ускладнювати курс.
По суті, це було дуже цікаво та смішно, але сповнене рішучості до кінця
Цікава концепція, але ДУЖЕ багато доповнень! І мені це не подобається, що б ви не мали дивитися. Попередьте, ви також можете вибрати додавання, яке дасть вам щось. Так, це довше, але ви принаймні щось отримуєте. Видалення!
Гра прикольна, але багато реклами!