Post by subbirenamatt on Mar 7, 2022 11:37:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
igrica je vrhunska
Toon Blast Παιχνίδια παζλ qzvv
Še vedno igram, po 3 letih in pol
Igra je raztrgana ob vikendih, kjer piše, da nihče, ki ne prispeva, ne dobi nagrad, ja, ki se obrne in ponudi 20.000 točk in reče, da je deljeno s 50, če je le sedem prispevkov, je treba deliti s 7, zato bi morda moral Google zberi se, ne zavajaj ljudi.....
Sprva zabavno. Aplikacija je lahko občutljiva, tako da ko pritisnete en blok, se potisne drug blok. Igra navaja, da ni politike goljufanja, vendar uporablja bote. Podjetje tudi trdi, da ne more spremeniti algoritma. Vendar, ko vstopite na turnir, ne glede na vse, izgubite.
Toon Blast Quebra-cabeça vmyh
Zanimiva igra, ki vas bo zagotovo še naprej izzivala, ko boste nadaljevali z dvigovanjem ravni
Kurac od ovce kr neki ko spilam igrce mi skoz za ttole igrco grdo kr reklame vn mece kucr od ovceee!!!
Klondike Adventures Simulacije zsh
Tri dni zmrzuje na ravni 29, zakaj zakaj?
Dobra igra, vendar se nenehno zruši in se ne naloži
Uživajte v igranju, dokler ne moram plačati. Dnevni rop!! Igre morajo biti zabavne in ponujati dobitke ali kredit za nakup. Bolj uživam v toon blastu kot v toy blastu, ker sem se naučil bolje igrati. Škoda, da toliko stane nakup dodatkov.
Igral sem se le malo. Torej, ko bom poskušal izplačati in če bom sposoben, vam bom dal oceno, ki si jo zaslužite. Vse te igre te posrkajo vase samo zato, da vas napolnijo z lažmi in praznimi obljubami.
Toon Blast Puzzel plfk
Piše mi, naj posodobim, vendar ni možnosti za posodobitev. *Uredi* Po zagonu programa za čiščenje in ponovnem zagonu telefona sem lahko posodobil
...do zdaj zanimivo...
Po nadgradnji na android 12 je prenehal delovati.Počistil sem podatkovni predpomnilnik in celo odstranil in znova namestil brez uspeha.
Zasvoji
Ni negativna ocena! Samo nor igralec, na ravni 4000 plačan, igran, težko, vozovnica in na kvadrat in vi fantje pridete do tistega neumnega prašička? kako? in zakaj bi plačeval za svoje zmagovalne kovance??
Do sedaj sem igral le nekaj stopenj, vendar je to zabavna, ljubka igra brez nadležnih oglasov, prosjačenja denarja ali postane nemogoče, ne da bi nekaj kupil. To zelo spoštujem in bi bil bolj pripravljen nekaj kupiti, potem ko bi imel priložnost preveriti, ali mi je igra dejansko všeč, preden me jezi.
Zdaj je zelo težko osvojiti ravni in nagrade so redke
No, nekako je v redu, vendar pride do bistva kot vse druge aplikacije, saj niso zadovoljni z denarjem, ki ga zaslužijo z videoposnetki. Pridejo tja, kjer je treba zapraviti denar za nekaj, kar se ne povrne. Igram igro, da ne bi bil 😴, vendar ne bom vrgel svojega denarja stran za neuporabno igro.
Igra vam ne dovoljuje posodabljanja več dni po izdaji novih ravni, kar vas prisili, da zamudite ekipne skrinje in nagrade. Res je šel navzdol, odkar je pridobil priljubljenost. Razvijalci so postali lačni denarja in se niso osredotočili na odpravljanje težav z napakami. Nivojev je postalo nemogoče prehoditi, ne da bi porabili denar, zdaj pa so nagrade v skrinji redkokdaj opremljene s kovanci, kar vas prisili, da jih kupite v igri. Res žalostno, saj je bila to moja najljubša igra zadnjih nekaj let.
Super igra, za sprostitev
Poskušal sem posodobiti, vendar ni delovalo, zato sem odstranil zdaj, da se ne naloži. Ustavi pri 87 % Danes 12. december 2021 mi pravi, naj posodobim aplikacijo, vendar aplikacija Google ni povezana s posodobitvijo
Toon Blast Головоломки ifsh
Ne morem več nadaljevati ... dolgčas mi je. Kar naprej mi govori # (več stopenj kmalu) raven 6201
Celotna grafika in dizajn sta dovolj mladoletna, da je skoraj nisem preizkusil, vendar mi je všeč izziv dejanske igre! Nisem še dosegel nobene stopnje, ki je na koncu ne bi mogel premagati, in NE kupujem kovancev. In brez oglasov, ja!
Igra je bila zabavna prvih 200 stopenj, vendar postaja zelo dolgočasna, saj se ravni nadaljujejo z nekaj novimi stvarmi in prepričan sem, da sem igral iste ravni znova in znova z majhnimi spremembami... na nivoju 2002 in ugotavljam, da postajam nekako dolgčas.... prvih 200 je bilo zabavnih.
Kljub vsem spremembam še vedno uživam v igri. Najslabša sprememba je veliko zmanjšanje količine kovancev, ki ste jih nekoč lahko osvojili. S temi zmanjšanji kovancev je nemogoče kupiti orožje ali celo odigrati 5 dodatnih potez, da bi zelo pogosto presegli raven, ki jo poskušate preskočiti brez nakupa dodatnih kovancev. Glede na stroške kovancev tega ne bom storil in tega ne priporočam drugim. TOON BLAST mora olajšati ponovno pridobivanje kovancev.
Ta aplikacija je bila včasih res odlična, vendar ni tako dobra, kot je bila.Zelo težko je več osvojiti ravni brez porabe denarja, ker vam igra ne daje več veliko kovancev. Da ne omenjam zadnjih nekajkrat, ko sem zamenjal telefone, aplikacija ni hotela shraniti mojega napredka, zato sem moral dvakrat začeti znova! Toon Blast se mora vrniti na način, kot je bil nekoč.
😀
Zelo lepa in preprosta, ki me ponese v otroški čas
Všeč mi je bila ta igra in celo leto smo igrali in dosegli ligo prvakov, a pred kratkim so dodali hranilnik, ki ga morate kupiti, da pridobite svoje prislužene nagrade. Popolnoma podroben. V tej igri NIKOLI nisem kupil kreditov .... to je premagalo namen igranja. Igrajte tisto, kar zaslužite, tako da igre delujejo. Nakup poti na naslednjo raven je goljufanje! To, da moraš kupiti tisto, kar si zaslužil, je izsiljevanje. Izjemno razočarani nad ekipo toonblast ste uničili igro.
V tej igri res uživam. Zame je precej terapevtsko. Zdaj me je hudičevo jezilo. Ravni se zdijo nemogoče mimo. Še ena stvar, ki me moti, ko povežeš raketo s stvarjo sveta, ne ustvari dovolj raket.
dobra igra
Všeč mi je 🙈
Ta igra mi je zelo všeč, vendar že približno en teden ne deluje, ne bo šlo mimo zaslona za nalaganje. Ta igra je bila igra s 5 zvezdicami, dokler je nisem mogel več igrati. Boo!